Miljøstasjon

Stasjonene våre er foreløpig åpne som normalt, men vi ber deg begrense besøkene dine til det aller mest nødvendige.

Blir det for stor pågang, og at en ikke respekterer de nye retningslinjene på miljøstasjonen, kan vi se oss nødt til å stenge miljøstasjonene. 

 

  • IKKE besøk miljøstasjonen hvis du er syk eller i karantene! Unngå nå håndhilsning og nærkontakt når du besøker miljøstasjonen. God håndhygiene er viktig både for deg og oss. 
  • Ved betaling på miljøstasjonen, oppfordrer vi til å betale med kort.
  • Ved stor pågang på miljøstasjonene, vil det være begrensninger på hvor mange som får komme inn samtidig. Respekter merking!

Ikke foreta våroppryddningen nå!

Innbyggere og kunder bes om å vurdere nøye hva som er absolutt nødvendig å få levert på miljøstasjonene i denne ekstraordinære perioden.

 

Renovasjon

  • Renovasjon opprettholdes som normalt. Men sørg for at alt avfall er forsvarlig emballert i poser før du kaster det i avfallsdunken din. Da beskytter du renovatører og de som er i kontakt avfallet under gjenvinning mot potensiell smitte fra avfallet.
  • Pass på at alt avfallet ditt ligger i dunkene/plastsekken, og ikke havner på utsiden. Lokket må være på, slik at fugler og skadedyr ikke tiltrekkes, og renovatørene utsettes for nærkontakt med avfallet.

 

Har du spørsmål ta kontakt på tlf: 61 14 55 80 eller epost: post@hiks.no