MILJØSTASJON

Horisont Miljøpark IKS driver en virksomhet som er definert som samfunnskritisk. Det har vært og er derfor viktig å kunne holde normal åpningstid med en redusert sannsynlighet for smitte til ansatte og kunder. Med dette har vi begrenset innslipp, som gjør at det kan være stor pågang av kunder. Det fører til noe kø, og du må påregne god tid.

  • IKKE besøk miljøstasjonen hvis du er syk eller i karantene!
  • Ansatte vil holde minst en meter avstand, og vil ikke kunne hjelpe med å tømme henger eller biler. Unngå kontakt for å redusere smittefare. 
  • Ved betaling på miljøstasjonen, oppfordrer vi til å betale med kort.
  • Takk for at dere har tålmodighet med kø nå som vi har måttet sette begrensinger på innkjøring pga. smitterisiko!

God hånd- og hostehygiene er viktig både for deg og oss.

Sorter avfallet så godt som mulig, før du eventuelt tar turen! 

 

RENOVASJON- HENTING AV AVFALL HJEMME

  • Renovasjon opprettholdes som normalt. Men sørg for at alt avfall er forsvarlig emballert i poser og i matavfallsposer før du kaster det i avfallsdunken din. Da beskytter du renovatører og de som er i kontakt avfallet under gjenvinning mot potensiell smitte fra avfallet.
  • Pass på at alt avfallet ditt ligger i dunkene og at plastsekken for plastemballasjen er knytt og gjort klar. Pass på at avfall ikke havner på utsiden av dunkene, avfall utenfor dunkene tas ikke med. Lokket må være på, slik at fugler og skadedyr ikke tiltrekkes, og renovatørene utsettes for nærkontakt med avfallet.

 

Har du spørsmål ta kontakt på tlf: 61 14 55 80 eller epost: post@hiks.no