PRIVAT NÆRING

Horisont har ansatt regnskapsmedarbeider og kommunikasjonssjef

 

Regnskapsmedarbeider

Ann-Cathrin Brendbakken kommer fra stilling som økonomiansvarlig i PM International Norge AS. Ann-Cathrin tiltrer stillingen 1. februar 2021.

 

Kommunikasjonssjef

Tom Erik Holmlund har bred kommunikasjonsfaglig bakgrunn og har tidligere jobbet i Forsvarsbygg, Norsk Helse- og Sosialforbund og Moelven Industrier ASA. Han har stor interesse for miljø og har jobbet med temaet «det grønne skiftet» i treindustrien i mange år, og de siste to årene har han drevet sin egen virksomhet som rådgiver. 

Tom Erik Holmlund er utdannet innen informasjon og samfunnskontakt, organisasjon og ledelse, visuell innholdsproduksjon samt statsvitenskap og offentlig politikk. Han har en MSc i PR med spesialisering i politisk kommunikasjon fra University of Stirling i Skottland.

- Jeg er svært glad for å bli tilbudt stillingen i Horisont, og gleder meg stort til å ta fatt på jobben. Det blir inspirerende å lære mer om gjenvinningsfaget, og komme i posisjon til å bidra med det jeg kan i et framtidsrettet selskap som skal gjøre avfall om til råvarer. Horisont er en pådriver for et renere lokalsamfunn, og det er noe som ligger hjertet nært, sier Tom Erik.

 

Vi ønsker de hjertelige velkomne!