Horisont Renovasjon AS jakter nå på kvinner og menn som skal betjene selskapets renovasjonsbiler.

Horisont har det siste året hatt en oppgradering av bilparken. Biler er byttet ut. Nye og flere har blitt kjøpt inn. Blant annet biler som takler vær- og føreforhold som kulde, snø og glatte, bratte bakker bedre.

Må ha flere folk
Men den nye renovasjonssjefen Ingar Sønsteby i Horisont innser at det ikke holder bare med nye biler. Selskapet trenger også flere dyktige renovatører.

Selskapets ledelse tenker langsiktig og bemanner selskapet opp etter å ha foretatt en kartlegging av behov på kort og lang sikt.

- Vi er på jakt etter kvinner og menn som er fysisk sterke og som tåler hektiske arbeidsdager. Det er viktig at de har god arbeidsmoral, kan kommunisere på norsk og at de bidrar positivt til arbeidsmiljøet, sier Sønsteby.

Kjører ruter selv
Driftsplanlegger Plamen Peev i Horisont støtter Sønsteby. Mesteparten av Plamens dag til går med til å planlegge transport, ruter og folk. Men titt og ofte hender det at han kaster seg i bilen og kjører renovasjonsruter sjøl.

- Det kreves god fysikk. Det er ikke nødvendigvis en jobb for folk som sliter med rygg- og nakkeproblemer. På en dag kan en renovatør tømme over 250 avfallsdunker av forskjellig størrelse og vekt. Særlig vinteren med snø, kulde og glatt føre kan være utfordrende for renovatøren, sier Peev.

Plamen mener at renovatøryrket er svært givende.

- Dersom du elsker stor frihet, er denne jobben fin-fin. Og liker du å jobbe ute i Guds frie natur samtidig som du hver dag får "betalt for å trene" slik at du holder deg i rimelig god form, er dette jobben du leter etter, sier Plamen.

God serviceinnstilling
Han presiserer at en renovatør ofte er i direkte kontakt med kunden eller abonnenten.

- Vi er derfor avhengig av at de rette kandidatene til jobben ønsker å gi god kundeservice, er ansvarsbevisst, initiativrik, selvstendig og fleksibel. Har du et godt smil og god serviceinnstilling – da er du vårt ansikt utad mot kundene. Det er en viktig jobb, sier Plamen.

Er du en av de vi søker? Da vil vi gjerne ha din søknad!
Kontakt Driftssjef John Christensen på tlf. 905 01 295 eller Renovasjonssjef Ingar Sønsteby på tlf. 971 24 764