Fra nyttår forsvinner Horisonts tømmekalender på papir. Heretter må abonnentene bruke mobil-APPen «Min Renovasjon» eller laste ned kalenderen på nett.

Mens abonnentene tidligere har mottatt en papirkalender i posten rundt juletider, blir tømmekalenderen nå primært digital.

Gratis APP
APPen «Min renovasjon» er helt gratis.

>> Les mer om APPen her.

 – Stadig flere tjenester digitaliseres, og tiden er nå også kommet for vår tømmekalender. Den digitale kalenderen – enten på APP eller via våre nettider, sikrer pålitelig informasjon dersom f.eks. ruter endres eller forskyves i løpet av året. Digital tømmekalender er garantert oppdatert til enhver tid, sier kommunikasjonssjef Tom E. Holmlund i Horisont Miljøpark.

Digitalt er miljøvennlig

Holmlund forklarer at nå kan alle få tømmekalenderen på den plattformen man selv ønsker.

- Og ved ikke å sende ut 40.000 tømmekalendere hvert år på papir, bidrar vi til å lage mindre avfall og vi sparer miljøet, sier Holmlund.

Har du ikke PC, printer eller mobiltelefon?

Fortvil ikke. Ta kontakt med Horisont på telefon 6114 5580 eller e-post post@hiks.no. Da printer kundeservice ut en papirutgave til deg, og sender tømmekalenderen i posten til DIN adresse.

God erfaring

Kundebehandler Ellen Myhre i Horisont Miljøpark sier selskapet har god erfaring med APPen og mange abonnenter har brukt den i flere år.

- Vi får tilbakemeldinger fra abonnenter på telefon om at det er en rask og effektiv metode for å få oppdatert informasjon om når renovatørene kommer, og hvilket avfall de henter. Mange er svært fornøyd. I APPen kan også bestille «pushvarsler» for å minne deg på hvilken dunk du skal sette ut, til hvilken dag, sier Myhre.

Kalender på nett 

På Horisonts nettsider kan man også laste ned og skrive ut tømmekalenderen selv ved å oppgi adresse eller gårds- og bruksnummer - om man liker å ha den i papirform.

OBS: Tømmekalender 2022 for ruter med nedgravde avfallsbrønner ikke klar før 1. desember. 

>> Last ned kalenderen her 

Kommunikasjonssjef Tom Erik Holmlund legger også til tall fra IPSOS viser at over 9 av 10 nordmenn har kommunisert digitalt med offentlige etater.

- Vi føler oss trygge på at våre abonnenter blir fornøyde med den nye ordningen, og at det går greit for de fleste. 98% av befolkningen har jo tilgang til internett hjemme. 95 % av befolkningen mellom 9-79 år bruker ukentlig internett. 99% av befolkningen har egen mobil og 96% har tilgang på smarttelefon. Og husk, vi printer ut og sender ut til deg dersom du ikke har PC eller mobiltelefon, sier Holmlund.

For ytterligere informasjon,
Kommunikasjonssjef Tom E. Holmlund, mobil 91 668 668