Horisont har nemlig inngått et samarbeid med Dokkadeltaet Nasjonale Våtmarkssenter AS gjennom ombruksprosjektet Oppatt.

Fra og med kommende lørdag 19. februar vil det være mulig å levere ting og tang til ombruk på Horisonts miljøstasjoner i Nordre Land og Søndre Land. Slik kan DU bidra til et enda mer bærekraftig og miljøvennlig lokalmiljø.

Ombruksgjenstander leveres innenfor åpningstidene til alle de tre stasjonene i de to kommunene. Oppatt vil være til stede på miljøstasjonene for spørsmål og informasjon på følgende tidspunkt:

Lørdag 19/2: Vinjarmoen kl. 10-14
Lørdag 26/2: Hov kl. 10-14
Lørdag 5/3: Åmot kl. 10-14

Ifølge rådgiver Lise Enger i Dokkadeltaet Nasjonale Våtmarkssenter vil det som leveres til ombruk bli benyttet på kreative ombruksverksteder i Nordre Land og Søndre Land. Der vil fokus være blant annet oppussing, redesign og reparasjon.

- Har du hobbymateriell, småmøbler, tekstiler, interiør, verktøy, symaskiner eller annet liggende hjemme som er i ok stand, men som du ikke lengre har bruk for eller er for fint til å kastes, så har du nå muligheten, sier Enger.

Det tas imot en rekke gjenstander, ting og tang. Se gjerne Oppatts side på Facebook for mer informasjon eller for å ta kontakt.

Sammen gjør vi en forskjell 😃