Horisont søker etter lærling i gjenvinningsfaget

Publisert:

Vi tilbyr en spennende arbeidsdag med utfordrende, selvstendige og varierte oppgaver i et godt miljø.

Horisont søker etter en lærling i gjenvinningsfaget som er motivert, engasjert og ønsker å bidra til arbeidet med miljø og det grønne skiftet.

Nøkkelinformasjon:

  • Søknadsfrist: 01.05.2024
  • Arbeidsgiver: Horisont
  • Sted: Hunndalen
  • Stillingstittel: Lærling i gjenvinningsfaget

Les mer og send inn din søknad her

Arbeidsoppgaver: Arbeidet vil følge læreplanen i gjenvinningsfaget og inkludere oppgaver som å utvikle kjennskap til nedstrømsløsninger for fraksjoner, håndtere farlig avfall og ADR-regelverket, utføre mottakskontroll, levere kundeservice, og drifte og etterdrive deponi. Du vil også jobbe med HMS og regelverket i bransjen, samt utføre maskin- og truckkjøring.

Kvalifikasjoner: Dette er et toårig utdanningsløp, så det forventes at du har gjennomført VG1 og VG2 TIF (teknisk industrielle fag).

Personlige egenskaper: Du er selvstendig, pålitelig, utadvendt og strukturert.Har egen bil og førerkort klasse B, eller skal ta dette i nær fremtid.

Vi tilbyr: Du vil oppleve en spennende arbeidsdag med utfordrende, selvstendige og varierte oppgaver i et godt miljø. Hos Horisont får du muligheten til å påvirke og delta i utviklingen av en sentral avfallsaktør for regionen. Vi tilbyr også muligheter for videreutdanning samt konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi tror på inkludering og mangfold som styrker vårt fellesskap. Søkere som ønsker å være unntatt offentlighet etter søknadsfristens utløp, oppfordres til å informere oss om dette og begrunne det særskilt. Vi vil vurdere begrunnelsen i henhold til reglene i Offentleglova, og søkeren vil bli varslet dersom fritak ikke innvilges.

Her finner du andre ledige stillinger i Horisont.

Kontaktpersoner

Stian Rønning Driftsleder miljøavdeling
Se e-post