Korona-tiltak hos Horisont

Publisert:
Bilde av et Korona-virus

Vår virksomhet og funksjon er viktige å opprettholde. Derfor trenger vi din hjelp slik at vi kan drifte våre miljøstasjoner og hente avfall hjemme hos deg.

Miljøstasjon

Horisont Miljøpark IKS driver en virksomhet som er definert som samfunnskritisk. Det har vært og er derfor viktig å kunne holde normal åpningstid med en redusert sannsynlighet for smitte til ansatte og kunder. Med dette har vi begrenset innslipp, som gjør at det kan være stor pågang av kunder. Det fører til noe kø, og du må påregne god tid.

Sorter avfallet så godt som mulig, før du eventuelt tar turen!

  • IKKE besøk miljøstasjonen hvis du er syk eller i karantene! Unngå håndhilsning og nærkontakt når du besøker miljøstasjonen. God håndhygiene er viktig både for deg og oss. 
  • Ved betaling på miljøstasjonen, oppfordrer vi til å betale med kort.
  • Takk for at dere har tålmodighet med kø nå som vi har måttet sette begrensinger på innkjøring pga. smitterisiko.
     

Renovasjon

Renovasjon opprettholdes som normalt. Men sørg for at alt avfall er forsvarlig emballert i poser før du kaster det i avfallsdunken din. Da beskytter du renovatører og de som er i kontakt avfallet under gjenvinning mot potensiell smitte fra avfallet.

Pass på at alt avfallet ditt ligger i dunkene/plastsekken, og ikke havner på utsiden. Lokket må være lukket, slik at fugler og skadedyr ikke tiltrekkes og renovatørene utsettes for nærkontakt med avfallet.

Har du spørsmål ta kontakt på tlf: 61 14 55 80 eller epost.

Kontakt oss