PRIVAT NÆRING

Åpningstider i dag

Biri

09:00 - 15:00

Dalborgmarka

07:00 - 15:30

Hov

13:00 - 19:00

Kraby

09:00 - 15:00

Prøven

09:00 - 15:00

Snertingdal

STENGT

Vinjarmoen

STENGT

Åmot

STENGT

Hov miljøstasjon; Endret åpningstid 15.12.22, grunnet internt arrangement.

Få tømmekalenderen gratis som APP på din mobil eller nettbrett!

I appen "Min Renovasjon" kan du se tømmedager for din adresse. Du får vite hvilken type avfall som hentes på hvilke dager, og du kan aktivere varsler på din mobilen for å få melding om tømming dagen før.

Les mer

Horisont Renovasjon AS søker Teamleder

Som Teamleder hos oss vil du jobbe aktivt med vårt team bestående av medarbeidere innen renovasjon.

Les mer

En fiks ferdig julekalender

Vi har laget en fiks ferdig julekalender skreddersydd til småbarnsfamilier. Print ut, heng opp og len deg tilbake med god samvittighet. Denne kalenderen er nemlig helt fri for småting og plastdingser. Bra for deg, bra for miljøet og skikkelig koselig for barna!

Les mer

DNT Gjøvik og Omegn vant 100.000 kroner i Returkartonglotteriet!!

Har du skrevet DNT Gjøvik og Omegn på en drikkekartong?

Les mer

Driftsmeldinger

Utdeling av matavfallsposer og plastemballasjesekker i Gjøvik kommune

Vi har startet utdeling av matavfallsposer og plastemballasjesekker i Gjøvik kommune. Er du allerede tom for poser og sekker? Husk at du kan hente flere på våre miljøstasjoner.


Aktuelt

Når kulda setter inn, hender det at matavfallet fryser fast i dunken, da er det nesten umulig å få tømt. Her har vi noen tips for å unngå at dette skjer:

Les mer

Gjenvinningsbedriften Sirkel rapporterer om at kun noen få biter med peisglass eller glass fra ildfaste former kan ødelegge for mange tusen tonn med ferdig sortert emballasjeglass.

Les mer

Horisont er til enhver tid på jakt etter dyktige medarbeidere. Vi vil derfor gjerne høre fra deg!

Les mer

Visste du at åpen brenning av avfall kan føre til at giftig gass og aske spres i naturen? Dette kan påvirke både miljø, dyreliv og mennesker.

Les mer

Med appen «Min Renovasjon»» har du tømmekalenderen lett tilgjengelig uansett hvor du er. Her får du hjelp til å laste den ned, og vite hva du skal gjøre hvis varslinga i den uteblir.

Les mer

Den kommunale henteordningen med «den rød boksen» som folk kunne samle det farlig avfallet i hjemme ble vurdert som svært risikabel.

Les mer

Hør spesialrådgiver Bjørn Berg i Horisont Miljøpark og seniorrådgiver Nancy Strand i Avfall Norge snakke om farlig avfall - helt fra Mjøsaksjonen og til utfordringene nå og i framtida.

Les mer

Smittefarlig avfall som sprøytespisser, kanyler og skalpeller, må leveres i godkjent og plombert emballasje.

Les mer

Fra 1.oktober 2017 ble kommunene pålagt å ta i mot fritidsbåter. Dette gjelder båter uten motor og som ikke trenger miljøsanering. Kano, kajakk o.l. er også inkludert i ordningen. Horisont har mottak for båter i Dalborgmarka alle hverdager.

Les mer

 

På jakt etter jobb? Vi vil gjerne ha din søknad!

Vi vurderer til en hver tid dyktige sjåfører eller renovatører, maskinførere, driftsoperatører på våre miljøstasjoner eller folk i adminstrative stillinger.
Send oss gjerne en henvendelse på post@hiks.no. Skriv "åpen søknad" i emnefletet.

Les mer