PRIVAT NÆRING

Åpningstider i dag

Biri

STENGT

Dalborgmarka

07:00 - 15:30

Hov

STENGT

Kraby

09:00 - 15:00

Prøven

13:00 - 19:00

Snertingdal

13:00 - 19:00

Vinjarmoen

15:00 - 19:00

Åmot

STENGT

OBS! SNERTINGDAL MILJØSTASJON ER STENGT 20.DESEMBER

Fylkessammenslåing - Oppdatering på appen Min Renovasjon

Grunnet fylkessammenslåing så får kommunene Gjøvik, Østre- og Vestre Toten, Søndre- og Nordre Land nye kommunenummer. Dette gjør at adressen din på appen Min Renovasjon må legges inn på nytt.

Les mer

Tid for adventskalender

Finn tips til hvordan lage adventskalender uten å kjøpe ekstra mye tull og tøys som fort havner i avfallsdunken; Adventskalendere med mer kos og mindre avfall.

Les mer

Snø, regn og mildvær!

Dette gjør jobben til renovatørene ekstra utfordrende. For at vi skal kunne utføre jobben tilfredsstillende, må alle kunder på best mulig måte tilrettelegge at sjåføren kommer trygt og sikkert fram.

Les mer

Sorter i julen (og lag litt mindre avfall)

Julen er høytid for hygge og gode tradisjoner, men det er også mye mer forbruk enn ellers i året. Det blir det avfall av, mye mer enn ellers. Gjør klart for sortering av plastemballasje, papir og restavfall før gavene åpnes, så får du sortert mens du åpner pakkene og unngår samtidig at det blir mye rot.

Sorter deg gjennom julen

Driftsmeldinger

Grunnet utfordrende vær- og kjøreforhold og noe tekniske problemer den siste tiden, så kan en oppleve at det ikke er hentet avfall i henhold til tømmekalender. Det jobbes på spreng for å få hentet inn hos de aller fleste. Vi ber om forståelse for at dette kan ta tid.


Driftsmeldinger

Rute 3 Gjøvik - Innhenting av mat- og restavfall er flyttet til lørdag 14. desember

Rute 3 i Gjøvik, der mat- og restavfall skulle vært hentet onsdag 11. desember er flyttet til lørdag 14.desember. Dette gjelder vegene: Bråstadgutua, Åslendevegen, Skybergvegen med tilstøtende veger, Gamle Gravåsveg.


Aktuelt

Horisont leier ut 10 m3 containere til fastpris.

Les mer

Fra 1.oktober 2017 ble kommunene pålagt å ta i mot fritidsbåter. Dette gjelder båter uten motor og som ikke trenger miljøsanering. Kano, kajakk o.l. er også inkludert i ordningen. Horisont har mottak for båter i Dalborgmarka alle hverdager.

Les mer

Plastemballasje er innpakningen som har vært rundt og beskyttet matvarer og andre produkter. Produkter laget i plast skal ikke sorteres sammen med plastemballasjen. Kjøper du en lekebil i plast, skal innpakningen sorteres som plastemballasje. Plastbilen skal kastes i restavfallet, såfremt den ikke har, eller har hatt batteri eller ledning (lyd/lys).

Les mer

Smittefarlig avfall som sprøytespisser, kanyler og skalpeller, må leveres i godkjent og plombert emballasje.

Les mer

Avfall som leveres på våre miljøstasjoner i sekk, skal leveres i gjennomsiktige sekker.

Les mer

 

Visste du at...

 

Visste du at...

Det fleste sykler blir nå laget av gjenvunnet aluminium. 670 makrell- i tomatbokser kan bli til en sykkel!